BODY-WIZARD Cryolipolyse vet bevriezen

Klinisch onderzoek onder honderden patiënten heeft aangetoond dat een cryolipolyse behandeling een effectieve manier is om vet te verminderen, zonder het risico en de hersteltijd van een operatie/chirurgische ingreep. Het resultaat is een zichtbare, natuurlijk ogende vetreductie in de behandelde gebieden. Tijdens de cryolipolyse behandeling wordt het vet plaatselijk bevroren, wat vervolgens op een natuurlijke manier uit het lichaam wordt afgevoerd. Geen naalden, geen speciaal dieet, geen operatie en bovenal geen hersteltijd!

Afvallen op een pijloze, veilige en tevens snelle manier zonder naalden, speciaal dieet, operatie of hersteltijd? Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Toch is het mogelijk dankzij de body-wizard cryolipolyse behandeling. Een cryolipolyse behandeling, is een innovatieve manier om vet te verliezen. Dit houdt in dat u uw vet kunt laten bevriezen, waarna u uiteindelijk afscheid kunt nemen van uw overtollige kilo’s. Wilt u ook uw vetcellen bevriezen om af te vallen?

HOE WERKT EEN CRYOLIPOLYSE BEHANDELING?

Het onderliggende vetweefsel in het behandelgebied wordt heel nauwkeurig gekoeld middels een non-invasieve applicator, welke het oppervlakkige huidweefsel niet aantast. Wanneer vetcellen worden blootgesteld aan extreme kou wordt een natuurlijk verwijderingsproces in gang gezet en dit zal de vetlaag geleidelijk dunner maken. Door het verminderen van het aantal vetcellen is het resultaat een zichtbare vermindering van vetophopingen.

HOE VOELT HET?
Tijdens de behandeling wordt een gelpad op het te behandelen gebied geplaatst, waarna de huid met een applicator vacuüm wordt gezogen. Tijdens de behandeling kan men een trekkend gevoel ervaren. Het doelgebied wordt daarna gericht gekoeld, dit zal in het begin erg koud aanvoelen maar dit zal meestal binnen de eerste 10 minuten van de behandeling verdwijnen en overgaan in een gevoelloosheid. Veel mensen gaan tijdens de sessie een boek lezen, internetten of een dutje doen.

WAAR GAAT HET VET NAARTOE?
Zodra de behandelde vetcellen zijn gekristalliseerd (bevroren), voert het lichaam het vet en de dode cellen op een natuurlijke manier af. Behandelde vetcellen verdwijnen en komen niet meer terug.

WELKE ZONES VAN HET LICHAAM KUNNEN BEHANDELD WORDEN?
De behandeling wordt voornamelijk ingezet voor de buik, ‘love handles’, billen, bovenbenen en armen.

VOOR WIE IS DEZE BEHANDELING GESCHIKT?
De behandeling is voor nagenoeg iedereen geschikt. Zelfs voor fanatieke sporters die vet op bepaalde probleemzones niet weg krijgen.

WANNEER ZIJN DE RESULTATEN ZICHTBAAR?
De meest indrukwekkende resultaten zullen na een periode van 2 tot 4 maanden zichtbaar zijn. Het lichaam blijft echter nog 4 tot 6 maanden na de behandeling doorgaan met het afvoeren van de afgebroken vetcellen.

HOEVEEL BEHANDELINGEN ZIJN NODIG?
Zolang er op de te behandelen plek voelbaar vet aanwezig is, is een behandeling mogelijk. Over het algemeen is men na 3 behandelingen tevreden met het gerealiseerde resultaat. Tussen deze opeenvolgende behandelingen ligt een periode van 8 tot 12 weken. Afhankelijk van onder andere de levensstijl wordt gemiddeld 1 onderhoudsbehandeling per jaar geadviseerd.

COSBEAU SLIMMING SERUM
Na de cryolipolyse behandeling wordt een verstevigend en vetafdrijvend serum op de behandelde zone aangebracht. Dit serum wordt middels een massagetechniek in de huid gemasseerd. Het Cosbeau slimming serum is speciaal ontwikkeld voor deze unieke behandeling. Om een zo optimaal mogelijk resultaat te bereiken dient dit serum gedurende de gehele behandelcyclus ook thuis gebruikt te worden (het Cosbeau slimming serum kan tevens aangebracht worden op niet behandelde zones, dus geschikt voor het gehele lichaam).

TE BEHANDELEN ZONES
Buik
Love handles
Banana roll (bovenbeen-bil overgang)
Binnenzijde bovenbenen
Armen (kipfilets)
Borsten (bij mannen)

Betaalbaar definitief vet verwijderen

Mooi Institute werkt enkel met de nieuwste en best verkrijgbare apparatuur, de in Nederland ontwikkelde Body-wizard van MedCos Skinsolutions, en wij vinden dat iedereen hier gebruik van moet kunnen maken. Er zijn klinieken in Nederland die prijzen vanaf € 595,- per plaatsing van een uur hanteren. Mooi Institute doet daar niet aan mee! Bij ons wordt een vaste lage prijs gehanteerd van slechts € 75,- per behandelkop/ plaatsing van een uur. Het is mogelijk om 4 behandelkoppen, plaatsingen per keer aan te pakken.

 Armen, 2 behandelkoppen/plaatsingen.

Benen, meerdere behandelkoppen/plaatsingen mogelijk.

  • Buik, dit is geheel afhankelijk van de locatie en hoeveelheid vet/ huid. Of er 1 of 2, 3 of zelfs 4 plaatsingen tegelijk mogelijk zijn wordt bij ons in de praktijk bekeken.

Zoals u in bovenstaande voorbeelden kunt zien zijn het aantal plaatsingen/ behandelkoppen in een uur afhankelijk van de lichaamslocatie/ een eventuele combinatie behandeling en de hoeveelheid aanwezig vet. Dit zullen wij dan ook altijd in onze praktijk moeten bekijken en bespreken tijdens een gratis intake gesprek .Reken nu definitief af met de kilo’s die u er niet tot heel moeilijk vanaf krijgt. Neem voor een gratis en geheel vrijblijvend intakegesprek contact met ons op.

Keep the Love, Lose the Handels !