Gezichtsbehandelingen

Hieronder vind je het aanbod van schoonheidsbehandelingen.

Cosmedix

Door het gebruiken van een revolutionair zuiveringsproces, genaamd Chiral Correction afkomstig uit de medicijn wereld, heeft de cosmeceutische pionier een manier gevonden om de meest krachtige ingrediënten uit de natuur te gebruiken in de meest hoge concentraties.

Met de behandelingen vanaf level 1+ is het noodzakelijk om minimaal 21 dagen thuis de huid voor te bereiden met Cosmedix thuis producten.

Peeling programma cosmedix 

Level 1 Blue Berry smoothie € 85,- Deze milde peeling bevat L-actic Acid, Blueberry extract en Jojoba Beads welke zorgen voor een zachte exfoliatie. Geschikt voor ieder huidtype. Maakt de huid egaler.

Level 1 Pomegranate Peel € 85,- Deze zachte peeling bevat de meest krachtige anti oxidanten uit de natuur zoals Granaatappel en Resveratrol. Samen met L-Lactic Acid zorgt dit voor een vernieuwde huid en laat deze weer stralen. Geschikt voor ieder huidtype, vooral de doffe huid en de huid met hyperpigmentatie.

Level 1+ Essential peptide peel € 95,-  Dit is een zachte peeling die helpt fijne lijntjes en rimpels te verminderen en zorgt voor een onmiddellijke gladdere en verhelderende uitstraling. Doordat de peeling Cranberry Oil bevat helpt deze behandeling ook bij bescherming van schadelijke invloeden van buitenaf.

Level 1+ Benefit Peel € 95,- Een zachte peeling die in alle behandelingen ingezet kan worden. Heeft een beschermende en corrigerende werking. Geeft de huid voeding en bescherming door de fruitenzymen en vitamine A en C. Kalmeert, verzacht en stimuleert de celvernieuwing en aanmaak van collageen. Geschikt voor ieder huidtype, met name bij hyperpigmentatie, zonbeschadigde huid en milde acne.

Level 1+ Purity Peel € 95,- Deze exfoliërende peeling werkt intensief bij verstopte poriën en zorgt voor een gezondere huid. Geschikt voor de grauwe huid en bij grove poriën.  

Level 2 Deep Sea Peel € 100,-  Deze peeling is samengesteld zonder zuren. Manuele exfoliatie met algenextracten speciaal gemaakt voor littekens na acne, om hardnekkige pigmentatie naar de oppervlakte te krijgen en de huid een algehele vernieuwing te geven.

Level 2+ Timeless Peel € 115,- Peeling met hoge concentratie Retinol, stimuleert de aanmaak van collageen, elastine en nieuwe cellen. Zorgt voor krachtige resultaten.

4 weken voorbehandeling kuur voor thuis  € 85,-

Cosmedix Facials

De behandelingen worden aangepast aan de huidconditie en huidtype

  • Behandeling 60 min € 67,50
  • Behandeling 90 min € 80,-
  • Behandeling 90 min met Bindweefselmassage € 99,-

Bindweefselmassage is ook bij de peelings van level 1 en 1+ bij te boeken.