Gezichtsbehandelingen

Bij IK-SKIN PERFECTION starten we, de eerste behandeling, altijd met een basisbehandeling. Vooraf gaan we een intake (+-10min) uitvoeren, hierdoor krijgen we meer te weten over uw leefpatroon en specifieke huidwensen. De behandeling passen we aan op de conditie en behoeften van de huid.

Om het maximale resultaat te behalen en te behouden is het essentieel om uw huid zelf goed te verzorgen. Tijdens/na de behandeling adviseren wij u welke producten het beste geschikt zijn voor uw huid. Deze stemmen wij af op uw wensen en huidtype.

Maak vrijblijvend een afspraak voor een persoonlijk huidadvies.

IK SKIN PERFECTION - klein

30 minuten | € 35,00

Kennis maken met IK Skin Perfection of toe aan een snelle verzorgende behandeling? Dan is deze behandeling ideaal. De huid wordt gereinigd en verzorgd. Oppervlaktereiniging/dieptereiniging, wenkbrauwen epileren, onzuiverheden verwijderen, massage, masker en een dagverzorging.

IK SKIN PERFECTION - basis

45 minuten | € 42,00

Bij deze populaire behandeling hebben wij een combinatie gemaakt van ultieme ontspanning en aandacht voor de huid. Tijdens deze behandeling zal de huid flink geboost worden. Oppervlaktereiniging/dieptereiniging, wenkbrauwen epileren, onzuiverheden verwijderen, massage, masker en een dagverzorging.

IK SKIN PERFECTION - De Luxe

60 minuten | € 50,00

Ontstress geheel tijdens deze ware wellness behandeling. Ontspanning staat hier centraal Oppervlaktereiniging/dieptereiniging, wenkbrauwen epileren. 1 extra onderdeel verven of harsen,onzuiverheden verwijderen, gelaats-nekmassage,masker en een dagverzorging.

Harsen of verven tijdens een gezichtsbehandeling? Profiteer van korting en betaal slechts €5,- per korte behandeling!

Korte behandelingen

Wenkbrauwen harsen/epileren € 10,00
Wenkbrauwen verven € 10,00
Wimpers verven € 11,50
Wenkbrauwen en wimpers verven € 20,00

Harsbehandelingen

Harsen bovenlip of kin € 10,00
Harsen bovenlip en kin € 15,00
Harsen gelaat € 17,50
Harsen onderbenen € 27,50
Harsen bovenbenen € 27,50
Harsen boven en onderbenen € 42,50
Harsen bikinilijn € 17,50
Harsen oksels € 15,00
Harsen rug € 27,50
Harsen borst € 22,50
Harsen borst en buik € 30,00

Korte behandelingen

I CURL WIMPER PERMANENT € 34,00