Permanente make-up

Bij Mooi Hair & Beauty zijn we gespecialiseerd in het zetten van permanente make up (pmu)

Wij volgen meerdere master classes ieder jaar om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en om onze techniek keer op keer te verbeteren.

Voor wie is permanente make up bedoeld:

  • Heeft u weinig tijd of heeft u moeite om zich op te maken
  • Lijdt u aan de ziekte Alopecia of Trichotillomanie
  • Of aan chemotherapie gaat beginnen of heeft ondergaan
  • Er ieder moment van de dag (en nacht) er verzorgd uit wil zien.

Ook als u allergisch bent voor gewone make-up, niet tevreden bent met de huidige vorm of (tijdelijk) geen haargroei heeft, is permanente make-up de oplossing. Perfect onder alle omstandigheden, dus ook met sporten, in de sauna en met zwemmen. Uw permanente make-up blijft altijd op z’n plaats en loopt niet uit.

Permanente make-up Wenkbrauwen

Wie wil er geen volle, mooi gevormde wenkbrauwen? Permanente make-up bij wenkbrauwen is aan te bevelen als u door omstandigheden weinig of geen haar heeft of niet tevreden bent over de vorm of dikte van uw wenkbrauwen. Eventuele littekens in de wenkbrauwen kunnen eveneens met PMU worden gecamoufleerd. Op een geheel natuurlijke manier worden de wenkbrauwen op de contouren van het gezicht afgestemd met PMU dmv schaduwtechniek of hairstrokes (getekende haartjes).

Wenkbrauwen moeten uiteindelijk heel natuurlijk worden. Dit kan doordat verschillende technieken gecombineerd (kunnen) worden: haistrokes en schaduw. Heel belangrijk is dat er een ruime keuze is aan kleurpigmenten. Na de behandeling is de kleur in eerste instantie donkerder dan na verloop van het helingsproces. In de eerste week na de behandeling neemt de kleurintensiteit met ca. 40% af. De komende weken na de behandeling zal de kleur verzachten en een natuurlijk uiterlijk krijgen.

Hairstroke techniek

Hairstroke techniek, ook wel haartjes techniek genoemd, voor zeer natuurlijk ogende wenkbrauwen. Met een flinterdunne naald wordt een wenkbrauw geheel of gedeeltelijk gecreëerd door haartjes “te tekenen” (pigmenteren) in de huid. Er ontstaat zo een heel natuurlijk effect na genezing. Deze techniek wordt ook gebruikt om ontbrekende stukjes (bijv. littekens) in de wenkbrauwen op te vullen.

De prijs 345,- euro (incl. na-behandeling)

Powder techniek

Powder- ofwel schaduwtechniek, voor zachte poederachtige maar toch aanwezige wenkbrauwen. Met de schaduwtechniek wordt de wenkbrauw ingeschaduwd en een mooie overloop van licht naar donker gecreëerd waardoor een natuurlijk zachte wenkbrauw ontstaat na genezing.

De prijs 345,- euro (incl. na- behandeling)

Permanente make-up Eyeliner

Oogleden en wimpers laten de ogen spreken zeker als deze geaccentueerd worden door een eyeliner. Door middel van permanente make-up (PMU) kan met behulp van verschillende kleurstellingen het aanzicht en de uitstraling van de ogen worden veranderd en uiteraard worden verfraaid.

Eyeliner

Bij de eyeliners wordt tussen en/of boven de wimperhaartjes gepigmenteerd. Een strakke (XL) eyeliner met of zonder ‘wing’ of een infralash (tussen de wimperhaartjes) voor een natuurlijke en volle oogopslag, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Altijd mooie ogen, zonder zich zorgen te hoeven maken over uitgelopen make-up.

De prijs:

Eyeliners boven en onder € 299,50
Eyeliners boven € 195,00
Eyeliners onder € 175,00
Touch Up binnen 1 jaar € 145,00
Touch Up binnen 2 jaar € 175,00

Permanente make-up Full lips

Bij deze techniek worden de lippen volledig ingekleurd. Dit gebeurt met dezelfde kleur als het lipcontour. Ideaal voor lippen met weinig kleur en de wens om altijd gekleurde lippen te hebben.

De prijs:

Full lips € 425,00
Touch Up (binnen 6 maanden) € 250,00

Hygiene en kwaliteit van Permanente make-up

Permanente make-up is veilig en zelfs mensen met een allergische huid kunnen de behandeling ondergaan. U hoeft ook niet dagenlang thuis te blijven na een behandeling. U dient wel de nazorginstructies te volgen die u van ons mee krijgt.

 “Hygiëne en veiligheid staan voorop.”

Permanente make-up – Hygiene en kwaliteit

Sinds 1 juni 2007 mag PMU (Permanente Make Up) uitsluitend worden aangebracht door salons met GGD-vergunning. Mooi Hair & Beauty beschikt over deze vergunning. Wij werken dus volgens strenge richtlijnen op het gebied van hygiëne, veiligheid, nazorg en voorlichting.

Wat is de kwaliteit van de pigmenten?
De pigmenten, welke wij gebruiken, voldoen aan de strengste Europese normen (CE-gekeurd) en de kleurstelling en kleurintensiteit zijn van hoge kwaliteit. Tevens zijn ze zeer goed getest en onderzocht op allergieën (voorzien van INCI-codes), hypo-allergeen en geven een heel natuurlijk resultaat. Bovendien wordt bij elke behandeling gewerkt met een nieuwe steriele naald om de hygiëne te garanderen.