Spray Tan

De spray tan maakt het mogelijk om een mooi en egaal kleurtje te krijgen in 10 minuten. Ga je over een week trouwen? Ben je dit weekend uitgenodigd voor een feestje? Of heb je gewoon instant behoefte aan een gezond kleurtje? Dan is spray tanning vast iets voor jou.

Hoe werkt het?

Door middel van een geavanceerde spuittechniek wordt er in 10 minuten een laagje DHA* op je huid gespoten, dat zorgt voor een bruine kleur. Dit gebeurt in volledige privacy in een spray cabine.
Je kunt kiezen tussen 2 gradaties. Afhankelijk van je huidtype blijft je tintje 5 tot 9 dagen zichtbaar.
De spray tanning cabine is te vergelijken met de airbrush tanning. Het zorgt voor een instant tan voor heel je lichaam. Leuk voor een speciaal evenement of om met vriendinnen samen te doen.

Voor een optimaal resultaat:

  • Scrub je huid voor de behandeling; hiermee verwijder je oude huidcellen waardoor je kleurtje langer meegaat.
  • Draag voor en na de Spray sessie makkelijke, donkere en niet knellende kleding en ondergoed.
  • Verzorg je huid na afloop dagelijks met een hydraterende crème voor extra soepelheid en glans.
  • Na afloop niet direct douchen of sporten (wacht hier 6 tot 8 uur mee).
  • Wacht met scheren tenminste 24 uur.
  • Volledig resultaat is na 8 uur zichtbaar.

* DHA (dihydroxyaceton) is een synthetische suiker die zich hecht aan de eiwitten in de buitenste huidlaag (de hoornlaag). Door een oxidatieproces wordt een donkere verkleuring van de huid veroorzaakt zonder dat er sprake is van huidverdikking of productie van melanine (het pigment dat de huid haar kleur bezorgt).

Let wel: de Spray zorgt in tegenstelling tot de zon en zonnebank niet voor een beschermende huidverdikking en aanmaak van pigment. Hierdoor biedt de Spray geen bescherming tegen de zon

Complete behandeling voor het gehele lichaam € 32,95