Super Boost

Wil je er op een natuurlijke manier jonger uitzien, zonder spierontspanners, fillers en invasieve lasers? Onze exclusieve SUPERBOOST behandeling is 3 in 1, zonder naalden en met direct resultaat. Een 100% natuurlijke techniek gebaseerd op de biofeedbackmechanismen van ons lichaam. Zie het als een personal trainer voor je huid of naar de sportschool gaan voor je gezicht, hals en decolleté!

SUPERBOOST bij Mooi Institute.

Bij Mooi Institute  geloven we in 100% natuurlijke schoonheid van buitenaf en van binnenuit. SUPERBOOST sluit hier geweldig op aan! Omdat we iedere stap in de behandeling personaliseren, kunnen we alle huidtypes behandelen. SUPERBOOST is perfect te combineren met onze andere huidverbeterende behandelingen.

Wanneer is een SUPERBOOST behandeling interessant?

Een SUPERBOOST behandeling kan voor verschillende dingen worden ingezet:

 • Duurzame huidverjonging
 • Verminderen van (fijne) rimpels
 • Oog- en wenkbrauwlift
 • Onregelmatige huid
 • Grove poriën
 • Acne
 • Activeren van gezichtsspieren die door veroudering lui zijn geworden
 • Stevige huid met extra volume
 • Verstevigen van gezicht, hals en decolleté
 • Verminderen van pigmentvlekken en zorgen voor een egale huid
 • Een instant glow, perfect voor een feestje of als je er gewoon geweldig uit wilt zien!

Welk resultaat kun je verwachten?

Met de SUPERBOOST behandeling werken we aan huidverjonging op de lange termijn. Het beste volg je hiervoor een traject van 4 tot 6 behandelingen. Het resultaat? Minder fijne rimpels, een open blik en een strak voorhoofd. En dat met het behoud van een natuurlijke look!

 

 

De behandeling

De SUPERBOOST behandeling bestaat uit twee delen:

Deel 1: SUPERBOOST infiltratie zonder naalden (pijnloos)

Actieve ingrediënten op maat worden door de poriën ingebracht om de diepere lagen van de dermis te bereiken. Dit is revolutionair! Tot nu toe was dit nog met geen enkele techniek mogelijk.

Deel 2: Elektrostimulatie (pijnloos)

Met het ouder worden verslapt de huid doordat de gezichtsspieren dunner worden en verslappen. De SUPERBOOST biofeedbacktechnologie bouwt de gezichtsspieren opnieuw op. Elektrostimulatie lift het gezicht en zorgt voor meer volume en spierspanning.

Prijs

Wij geven je tijdens het intakegesprek een totaalprijs voor jouw SUPERBOOST behandeling. Trajecten van meerdere behandelingen worden op maat gemaakt met een aantrekkelijke korting.

Prijzen losse behandelingen:

Gezicht:  € 175,-
Gezicht en hals:  € 275,-
Gezicht, hals en decolleté:  € 325,-

Het beste resultaat wordt bereikt met een optimale huidconditie en een gezonde huid, zowel van buitenaf als van binnenuit. Hierbij is de juiste huidverzorging en suppletie van belang. Daarom bieden wij jou tijdens het SUPERBOOST traject onze huidanalyse en collageenmeting kosteloos aan. Hierdoor kunnen we nog beter een op maat gemaakt programma voor jou samenstellen. Samen halen we het maximale uit jouw huid!

Gratis intakegesprek

Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek. Wij bespreken graag met je wat je als resultaat van de SUPERBOOST behandeling kunt verwachten. Persoonlijke aandacht en resultaat staan bij ons voorop!