Uitnodiging VIP dag

2 9 O K T O B E R 2 0 2 1

1 5 : 0 0 – 2 1 : 0 0

 

Vip dag

WIJ NODIGEN JOU UIT!

Wees welkom op vrijdag 29oktober van 15:00 – 21:00 voor ons event onder het genot van een heerlijk hapje en drankje en laat je inspireren. Op deze dag worden er verschillende demo’s gegeven van onze nieuwste behandeling: de SUPERBOOST. Deze demo’s worden uitgevoerd door een SUPERBOOST expert uit België! Profiteer hierbij van onze lanceringsactie bij het maken van een SUPERBOOST afspraak! De eerste 20 klanten ontvangen hierbij ook een luxe goodiebag!

W E R K I N G S U P E R B O O S T

Onze SUPERBOOST behandeling is gebaseerd op neurofeedback. Wij kunnen tijdens deze behandeling tot in de dermis doordringen door gebruik te maken van de haarfollikels als geleiders. Met geen enkel andere behandeling kunnen wij daar komen, enkel een arts. Een naaldloze injectie met een cocktail van vitaminen en mineralen, een intense reiniging, en een elektrostimulatie die de werkstoffen activeert.

Een activering van de gezichtsspieren die door veroudering lui zijn geworden en gaan  doorzakken. Geen Botox; maar met de SUPERBOOST bieden we een duurzame oplossing!

De gezondheid van je huid wordt bepaald door een voortdurende uitwisseling van informatie tussen je brein en de rest van je zenuwstelsel . Door middel van neurofeedback-stimulatie worden je weefsels opnieuw aangesloten op het zenuwstelsel . Het resultaat? Regeneratie van je huid op een 100% natuurlijke en niet-invasieve manier! Doeleinden SUPERBOOST behandeling:

  • Huidverjonging
  • Verminderen van rimpels
  • Oog- en wenkbrauwlift
  • Onregelmatige huid
  • Grove poriën
  • Acne
  • Glow creëren of terugbrengen
  • Activeren van gezichtsspieren die door veroudering lui zijn geworden.

LANCERINGSACTIE: €25,- korting OF vijfde behandeling GRATIS bij een kuur van vier op jou SUPERBOOST behandeling. Voor verdere informatie en prijzen bekijk onze website.

Staat jouw afspraak al in onze agenda?

N I E U W ; S U P E R B O O S T

Met trots introduceren wij ons exclusieve huidverjongingsconcept met de nieuwste technologie in de Benelux; de SUPERBOOST behandeling. 100% natuurlijke huidverjonging met de impact van een medische behandeling. Deze behandeling biedt meerdere oplossingen voor gezicht, hals en decolleté, zonder naalden! Al na één behandeling waanzinnig zichtbaar resultaat.

OOK NIEUW; BROWLAMINATION

De nieuwste trend om eigenwijze wenkbrauwen te temmen is Brow Lamination. Bij deze behandeling worden de wenkbrauwhaartjes in de gewenste richting geplaatst én op hun plek gehouden met een speciale lotion-formule.